Reunie 2020

Jubileumreünie 7 november 2020


Wij keken er naar uit om ons jubileumjaar af te sluiten met alle leden en oud-leden die de groep een warm hart toedragen. Zoals jullie weten is de reünie van het voorjaar verplaatst naar het najaar, in de hoop dat de omstandigheden zich dan beter lenen voor een gezellig samenzijn. Inmiddels zijn er echter weer verscherpte maatregelen van kracht in onze regio. In overleg met het groepsbestuur is daarom besloten de voorbereidingen voor 7 november te staken. Een nieuwe datum wordt voorlopig niet gepland.

Het spijt ons dat er geen gelegenheid is om dit jaar een reünie te hebben, zeker als we zien hoeveel enthousiasme er is bij oud-leden. Wellicht is het over een tijdje weer mogelijk om de reünie alsnog te doen plaatsvinden en wij hopen jullie dus in de toekomst toch nog eens te treffen.

Als u de komende tijd op de hoogte wilt blijven van de gebeurtenissen in de groep, bekijk dan af en toe eens de website www.smhg.nl. U kunt via daar ook doorklikken naar de Facebookpagina en ons groepsblad. U kunt zich ook aanmelden voor de digitale verzendlijst van het groepsblad. Stuur daarvoor een verzoek naar groepsblad@smhg.nl. Zo blijft u toch een beetje op de hoogte wat er bij de groep gebeurt!

Met vriendelijke scoutinggroet,
De reüniecommissie
Gijs en Roderick
 
Copyright ©2020 Sint Maarten-Hildegard Voorburg Beheermodule SMHG