Reunie 2020

Jubileumreünie 7 november 2020


Op zaterdag 7 november viert scouting Sint Maarten-Hildegard het 30-jarig bestaan van de vereniging. Het 30-jarig bestaan van onze scoutinggroep is al breed met de leden gevierd. Nu is het moment daar dat we het jubileum ook gaan vieren met de mensen die de groep inmiddels verlaten hebben, maar onze groep nog steeds een warm hart toedragen. Dat doen we met een reünie op zaterdag 7 november 2020. Op de reünie is er van alles te doen en veel gelegenheid om samen herinneringen op te halen. Zie voor een impressie van de vorige reünie in 2010 dit fotoalbum.

Programma
13:00 uurInloop
14:00 uurGezamenlijke opening
14.30 uurOntmoeting en diverse activiteiten
18:00 uurAvondeten (uitgezonderd daggasten)
18.30 uurKampvuur
21.00 uurEinde

Kosten
Reünisten betalen €25,- voor hun deelname. Consumpties en aandenkens zijn daarbij inbegrepen, alsook een uitgebreid Chinees buffet. Wie voor het avondeten naar huis wil, kan een dagticket kopen. Een dagticket zonder avondeten kost €15,-. Exclusief voor de reünisten zijn er speciale groepsproducten verkrijgbaar. Deze zijn tegen bijbetaling bij het ticket aan te schaffen.

Aanmelden
De tickets zijn verkrijgbaar via Eventix. Gebruik deze weblink of onderstaand portaal:Contact
De reüniecommissie bestaat uit Gijs Steverink en Roderick Al.
Zij zijn bereikbaar via reunie.smhg@gmail.com

Aanmeldingen
Wil je alvast een beeld krijgen wie zich allemaal hebben aangemeld? Bekijk dan het onderstaande overzicht. Dit wordt eens in de twee weken bijgewerkt met de nieuwste aanmeldingen. 
Copyright ©2020 Sint Maarten-Hildegard Voorburg Beheermodule SMHG