Mowgli-Welpen
De Leiding


Bij de Mowgli-Welpen hebben wij een enthousiast stafteam van 5 leiding. Hieronder stellen zij zich voor:

BALOE
Wie ben je en wat ben je?
Ik ben Baloe, een beer.
Hoe oud ben je?
Ik ben 30 jaar
Jij en ScoutingVertel eens!
Ik ben al vanaf de bevers lid van SMHG. in 2007 ben ik door de toenmalige leiding gevraagd om eens een keertje te kijken bij de welpen. En eigenlijk ben ik sinds die opkomst niet meer weggegaan. En geef nu al weer 11 jaar met plezier leiding.
Wat doe je verder?
Ik werk bij Attractiepark Duinrell waar ik het onderhoud pleeg aan attracties en alle andere voorkomende technische werkzaamheden in het park. Naast scouting mag ik ook graag Handboogschieten, Gitaar spelen, Gamen, en doe graag alles wat met computers te maken heeft. In de vakanties doe ik ook aan Scuba diving.

WONTOLLA
Wie ben je en wat ben je?
Ik ben Wontolla, een wolf.
Hoe oud ben je?
voel me al jaren 25 ;-)
Jij en Scouting Vertel eens!
Sinds 2006 ben ik Welpenleider bij SMHG. Van 2003 tot 2008 ben ik naast mijn fulltime studie jeugdleiding geweest bij de naschoolse opvang in Voorburg en was ik Jeugd Eerste Hulp instructeur van groep 7 en 8 op een basisschool in Voorburg. Verder ben ik in 2011 en 2015 naar de Scouting Wereld Jamboree in respectievelijk Zweden en Japan geweest en daar gewerkt als EHBO-er en programma workshopleider.
Wat doe je verder?
In 2007 heb ik een Master Chemical Engineering behaald en tegenwoordig werk ik als technisch veiligheidsadviseur voor de offshore olie-en gas wereld. Ik help bij het ontwerpen van offshore productieplatformen. Naast mijn werk houd ik mij bezig met zwemmen, gamen en vioolspelen.

JACALA
Wie ben je en wat ben je?
Jacala, een Krokodil
Hoe oud ben je?
21 jaar
Jij en Scouting Vertel eens!
Ikben al lid van de SMHG sinds de Bevers en zit op dit moment zelf bij de Pivo’s. Sinds 2013 geef ik ook leiding bij de Mowgli-Welpen en hier heb ik het erg naar mijn zin! Vooral lekker naar buiten gaan, scouting technieken en knutselen vind ik erg leuk. Binnen de speltak ben ik ook verantwoordelijk voor de financiën.
Wat doe je verder?
Op dit moment studeer ik Economie & Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast vind ik muziek maken en luisteren erg leuk, zelf speel ik piano. Ookhoud ik erg van lezen en lekker eten!

PHAO
Wie ben je en wat ben je?
Phao, een Wolf
Hoe oud ben je?
19 Jaar
Jij en Scouting Vertel eens!
In 2005 ben ik als bevertje begonnen bij de SMHG. Toen ik daarna naar de welpenging werd ik samen met Chikai en Wontolla geïnstalleerd. Ik vind het erg leuk dat ik nu zoveel jaar later samen met Chikai leiding bij de welpen ben geworden. De welpen naam die ik heb gekozen is Phao. Dit is een wolf die voorkomt in het verhaal van de rode honden. Het tofste wat ik tot nu toe heb meegemaakt met scouting is de Wereld Jamboree in Japan. Het gene wat dit zo bijzonder maakt is dat je met heel veel scouts van over de hele wereld in contact komt. In 2019 ga ik ook naar de Wereld Jamboree in Amerika.
Wat doe je verder?
Naast scouting studeer ik aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Ik zit nu in mijn tweede leerjaar en doe de opleiding tot Audio Visueel specialist. Met deze opleiding kan ik uiteindelijk cameraman of editor worden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om voetbal te kijken of met vrienden te voetballen.

CHIAKAI
Wie ben je en wat ben je?
Chikai, een Spring Rat
Hoe oud ben je?
18 Jaar
Jij en Scouting Vertel eens!
Ik zit al sinds mijn 7e bij de SMHG waar ik ben begonnen bij de welpen. Na een jaar hulp leiding geweest te zijn ben ik afgelopen herfst als leiding geïnstalleerd samen Phao. Ik ga elke woensdag avond naar de explo’s waar we veel leuke dingen doen bijvoorbeeld het organiseren van een pub quiz voor 100 explo’s uit de regio en het organiseren van een eigen kamp.
Wat doe je verder?
Ik doe de opleiding onderwijsassistent op het ROC Mondriaan in Den Haag. Deze opleiding duurt voor mij nog 1,5 jaar na die 1,5 jaar wil ik graag de pabo gaan doen om leraar op een bassischool te worden.
 
Copyright ©2020 Sint Maarten-Hildegard Voorburg Beheermodule SMHG